SSU GÖTEBORGS DÅK 2011





11-13 februari hade SSU Göteborg sin DÅK och den var mycket intressant på många sätt! Framförallt var det roligt med så många nya ombud och rekordmånga motioner! Lika roligt var det kanske inte att behöva läsa igenom alla dessa på vår DS-helg, även om det var många mycket bra motioner!

Många motioner behandlade ämnen som utbildningspolitik, barnfattigdom och olika driftsformer inom välfärden. Extra glädjande kanske är just utbildningspolitiken då det är en fråga jag tycker SSU bör vara drivande i och detta måste även SSU Göteborg bli bättre på att prata om och försöka förändra!

Att sitta i DS är ett privilegie på många sätt, det är en fantastisk ära och förtroende man fått och det är väldigt roligt att vara med i utvecklingen av distriktet. Dock saknade man lite den där härliga DÅK-känslan av att debattera i talstolen och försöka lobba för sina motioner osv.

Ser framemot ett fantastiskt år där jag hoppas både distriktet och dess klubbar fortsätter att utvecklas. Det har varit ett roligt 2010 med SSU och jag tror 2011 blir ännu bättre med höjdpunkter som SSU-kongressen och IUSY!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0